DJ School Westland

Aangezien Zwaardski Events altijd op zoek is naar nieuw talent, en ze ook graag wil begeleiden, zijn we in samenwerking met Clubsound DJ SCHOOL WESTLAND opgestart.

Voor wie is de cursus bestemd?
Iedereen tussen de 8 en 80 jaar die altijd DJ heeft willen worden, of zijn kennis op DJ gebied wil uitbreiden.

Is de cursus in groepsverband?
Nee, iedere cursus wordt individueel gegeven. Hierdoor krijgt leerling specifiek de aandacht die hij verdient, en is de snelheid van de cursus volledig gebaseerd op de kennis van de leerling.

Waar krijgt hij/zij les in?
De leerling heeft de mogelijkheid om zelf te bepalen waar hij les in krijgt. De cursusleider (Harold Zwaartman) heeft zo’n 30 jaar ervaring en kan/zal ieder onderdeel met je kunnen doornemen.

Welke vormen van cursus zijn er?
Om kennis te maken is er een introductiecursus van 1,5 uur. Hier worden alle facetten doorgenomen en kun je kennis maken met de CD-spelers (de nieuwste modellen) en zal advies worden gegeven hoe verder te gaan.

Daarnaast is er de complete cursus van drie avonden (2,5 uur per les) en gaan we de ‘diepte’ in. Alles wat bij het DJ werk komt kijken wordt met je doorgenomen, in de snelheid die je zelf wenst. Begrijp je iets niet? Dan gaan we hier dieper op in. Weet je andere zaken al? Slaan we die over. Aan het eind van de drie avonden maak je zelf je eigen mix die wordt gefilmd en kun je later terugkijken (en luisteren natuurlijk).

Kijk voor meer info op www.djschoolwestland.nl of ga naar de contactpagina voor het maken van een afspraak.

Newsletter signup
Connect with us